поранешен претседател на САД

Таг
2Вести

„ПРЕТСЕДАТЕЛОТ Е ИСЧЕЗНАТ“, БИЛ КЛИНТОН НАПИША ПРВ ТРИЛЕР

ОБАМА ГО ПОФАЛИ СЕКСАПИЛOT НА МИШЕЛ НА ОФИЦИЈАЛНИТЕ ПОРТРЕТИ