порше тајкан

Таг
3Вести

„ПОРШЕ“ ИЗГРАДИ НОВА ЕКОЛОШКА ФАБРИКА ЗА СВОЈОТ ПРВ ЕЛЕКТРИЧЕН МОДЕЛ „ТАЈКАН“

ВНАТРЕШНОСТА НА ПРВИОТ ЕЛЕКТРИЧЕН „ПОРШЕ“ ЌЕ ИЗОБИЛУВА СО ЕКРАНИ

„ПОРШЕ“ НА НЕВИДЕНО ДОБИЛ 20.000 НАРАЧКИ ЗА СВОЈОТ ПРВ ЕЛЕКТРИЧЕН МОДЕЛ „ТАЈКАН“