Порторико

Таг
2Вести

МИС ПОРТОРИКО И МИС АРГЕНТИНА СЕ ВЕНЧАА ПО ДВЕ ГОДИНИ ТАЈНА ВРСКА

„ДЕСПАСИТО“ И ПОРТОРИКО ГИ ОБЕЛЕЖАА ЛАТИНО ГРЕМИ НАГРАДИТЕ