посетеност

Таг
2Вести

ГАЛЕРИЈАТА УФИЦИ ПРВПАТ СТАНА НАЈПОСЕТУВАНОТО КУЛТУРНО МЕСТО ВО ИТАЛИЈА

ПОСЕТАТА НА МУЗЕИТЕ ПАДНАЛА ЗА 77% ВО 2020, ЕФЕКТИТЕ ОД ПАНДЕМИЈАТА ЌЕ СЕ ЧУВСТВУВААТ СО ГОДИНИ