„Последните од нас“

Таг
2Вести

КЕТРИН О’ХАРА ЌЕ ГЛУМИ ВО ВТОРАТА СЕЗОНА НА СЕРИЈАТА „ПОСЛЕДНИТЕ ОД НАС“

ПОПУЛАРНАТА ВИДЕОИГРА „ПОСЛЕДНИТЕ ОД НАС“ ДОБИВА СЕРИЈА СО АКТЕРИ ОД „ИГРА НА ТРОНОВИ“