„Пост“

Таг
2Вести

ФИЛМОВИТЕ НА „НЕТФЛИКС“ ЗАСЛУЖУВААТ ЕМИ, А НЕ ОСКАРИ, ВЕЛИ СПИЛБЕРГ

ЛИБАН ГО ЗАБРАНИ НОВИОТ ФИЛМ НА СПИЛБЕРГ „ПОСТ“