постови

Таг
2Вести

МОЖЕ ДА СЕ ДАДЕ МЕДИЦИНСКА ДИЈАГНОЗА СПОРЕД ПОСТОВИ НА ФЕЈСБУК, ВЕЛИ АМЕРИКАНСКО ИСТРАЖУВАЊЕ

ТВИТЕРЏИИТЕ СЕ АНАЛИТИЧНИ НАУТРО, ЕМОТИВНИ НАВЕЧЕР, ПОКАЖА БРИТАНСКО ИСТРАЖУВАЊЕ