МАЈКА МИ ДОШЛА ОД ИНДИЈА ВО САД ЗАШТО ВЕРУВАЛА ДЕКА ВАКВИ МОМЕНТИ СЕ МОЖНИ ТУКА, ИЗЈАВИ КАМАЛА ХАРИС ПО ПОБЕДАТА НА ИЗБОРИТЕ