пожари

Таг
24Вести

ЕДНА МИЛИЈАРДА ДРВЈА ЌЕ СЕ САДАТ НИЗ САД КАКО ОДГОВОР НА КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ

МАСЛИНКА СТАРА 2.500 ГОДИНИ ИЗГОРЕ ВО ПОЖАРИТЕ НА ГРЧКИОТ ОСТРОВ ЕВИЈА

САН ФРАНЦИСКО И ЛОС АНЏЕЛЕС СЕГА СЕ МЕЃУ НАЈЗАГАДЕНИТЕ ГРАДОВИ НА СВЕТОТ ПОРАДИ ПОЖАРИТЕ

ТРИ МИЛИЈАРДИ ЖИВОТНИ НАСТРАДАЛЕ ВО ПОСЛЕДНИТЕ ПОЖАРИ ВО АВСТРАЛИЈА

КУЧЕ ПРОНАШЛО И СПАСИЛО НАД 100 КОАЛИ ПО ПОЖАРИТЕ ВО АВСТРАЛИЈА

„КВИН“ ГО ПОВТОРИ ЛЕГЕНДАРНИОТ СЕТ ОД „ЛАЈВ ЕИД“ НА ХУМАНИТАРНИОТ КОНЦЕРТ ВО СИДНЕЈ

ПОЖАРИТЕ ВО АВСТРАЛИЈА ЗАГРОЗИЛЕ 113 ЖИВОТИНСКИ ВИДОВИ, НО НЕМА ЦЕЛОСНИ ИСЧЕЗНУВАЊА

ЖИВОТОТ ПОЛЕКА СЕ ВРАЌА ВО ИЗГОРЕНИТЕ ОБЛАСТИ ВО АВСТРАЛИЈА (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ШЕСТГОДИШНИК СОБРА НАД 250.000 ДОЛАРИ ЗА ЖИВОТНИТЕ ВО АВСТРАЛИЈА ПРАВЕЈЌИ МАЛИ ГЛИНЕНИ КОАЛИ

ЧАДОТ ОД ПОЖАРИТЕ ВО АВСТРАЛИЈА НАСКОРО ЌЕ ЈА ОБИКОЛИ ЦЕЛАТА ЗЕМЈА