пратеници

Таг
5Вести

СО 77 МАЖИ И 43 ЖЕНИ ПРАТЕНИЦИ КОНСТИТУИРАНО ДЕСЕТТОТО СОБРАНИЕ НА МАКЕДОНИЈА

ВЕЛИКА БРИТАНИЈА ЌЕ ИМА РЕКОРДНА БРОЈКА ПРАТЕНИЧКИ, НО И НАТАМУ ЗАОСТАНУВА ЗАД МАКЕДОНИЈА

ПРИТВОР ЗА ТРОЈЦА ПРАТЕНИЦИ ВРАТАРИ, ТРОЈЦА ШТО БИЛЕ ВОДИЧИ НИЗ СОБРАНИЕТО СО ДОМАШЕН ПРИТВОР

СОБРАНИЕТО ДА НАПРАВИ ИСЧЕКОР ПРОТИВ НАСИЛСТВОТО ВРЗ ЖЕНИТЕ, КАЖА ЛУИЗА ВИНТОН ОД ОН

СЕДУМ НОВИ ПРАТЕНИЦИ ВЛЕГОА ВО СОБРАНИЕТО ПО ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ