пребарувач

Таг
3Вести

ГОТВЕТЕ СО ЛЕПАК И ЈАДЕТЕ КАМЕЊА -„ГУГЛ“ ДАВА СМЕШНИ ОДГОВОРИ НА ПРЕБАРУВАЊАТА СО ПОМОШ НА ВЕШТАЧКА ИНТЕЛЕГЕНЦИЈА

ИНТЕРНЕТ ЕКСПЛОРЕР И ОФИЦИЈАЛНО ЌЕ ЗГАСНЕ ВО ЈУНИ 2022

„МАЈКРОСОФТ“ ДОГОДИНА ЌЕ ГО ЗГАСНЕ ИНТЕРНЕТ ЕКСПЛОРЕР