„Предатор“

Таг
2Вести

НАЈСТАРИОТ ПОЗНАТ ЖИВОТИНСКИ ПРЕДАТОР ИМЕНУВАН СПОРЕД ДЕЈВИД АТЕНБОРО

„ФОКС“ ИСЕЧЕ СЦЕНА ОД „ПРЕДАТОР“ ОТКАКО ДОЗНА ДЕКА АКТЕРОТ СТРИГЕЛ ЗАВЕДУВАЛ МАЛОЛЕТНИЧКА