преговори

Таг
4Вести

ПЕНКАЛОТО Е ОНА ШТО НÈ ДВИЖИ НАПРЕД, КАЖА ЗАЕВ ПО ПОТПИШУВАЊЕТО НА ДОГОВОРОТ СО НАТО

ВРАТИТЕ НА НАТО СЕ ОТВОРЕНИ ЗА МАКЕДОНИЈА, КАЖА ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР ЈЕНС СТОЛТЕНБЕРГ

ПРЕСУДИ ЗА КОРУПЦИЈА, СУДСКИ РЕФОРМИ…, МАКЕДОНИЈА ГИ ДОЗНА УСЛОВИТЕ ЗА ПОЧНУВАЊЕ ПРЕГОВОРИ СО ЕУ

МАКЕДОНИЈА НА РЕФЕРЕНДУМ ЌЕ ГЛАСА ЗА ИМЕТО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА