преименување

Таг
2Вести

УМОРНО ОД ИСМЕВАЊАТА И КРАДЕЊЕТО НА ЗНАЦИТЕ, АВСТРИСКОТО СЕЛО ФУКИНГ ГО ПРОМЕНИ ИМЕТО ПО 1.000 ГОДИНИ

КАНАДСКИОТ ГРАД АЗБЕСТ ГО ПРОМЕНИ ИМЕТО ЗА ДА СИ ГО ПОДОБРИ ИМИЏОТ