премиеа

Таг
2Вести

ШВАЈЦАРСКАТА ДРАМА „ХРОНОФОБИЈА“ ВЕЧЕРВА ПРЕМИЕРНО ВО КИНОТЕКАТА

ПРЕМИЕРА НА „КРАЛ ИБИ“ ОД ВАСИЛ ХРИСТОВ ВО ДРАМСКИ ТЕАТАР