преселба

Таг
3Вести

СЛАБО НАСЕЛЕНИ ЕВРОПСКИ ГРАТЧИЊА БАРААТ НОВИ ЖИТЕЛИ И ПЛАЌААТ ЗА ТОА

БИВШАТА ЈАПОНСКА ПРИНЦЕЗА МАКО ГО ПОЧНА ЖИВОТОТ НА ОБИЧНА ГРАЃАНКА ВО ЊУЈОРК