претседател на САД

Таг
2Вести

ЏО БАЈДЕН ГО ОБЕЛЕЖАА ПЕТ ДЕЦЕНИИ ПОЛИТИЧКА КАРИЕРА И ЖИВОТНИ ТРАГЕДИИ