претстава за деца

Таг
3Вести

ТУРСКИ ТЕАТАР ИМА ПРЕМИЕРА НА ДЕТСКАТА ПРЕТСТАВА „РАПУНЗЕЛ“

МТВ СЕКОЈА НЕДЕЛА НАПЛАДНЕ ЌЕ ПРИКАЖУВА ПРЕТСТАВА НА ТЕАТАРОТ ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ

ПРЕТСТАВА ЗА ДЕЦА ПРВПАТ НА ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ