претстави

Таг
23Вести

ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ ПОЧНУВА НА 11 АПРИЛ СО ПРЕТСТАВАТА „ГОСПОЃИЦИТЕ ОД АВИЊОН“

БЕСПЛАТНИ ПРЕТСТАВИ ВО ТЕАТАР ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ, КОМЕДИЈА И МНТ ВО ЧЕСТ НА СВЕТСКИОТ ДЕН НА ТЕАТАРОТ

ВЕШТАЧКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ВО ФОКУСОТ НА 31. ИЗДАНИЕ НА СКОМРАХИ

КОСОВСКА ПРЕТСТАВА ГО ОТВОРА 17. ИЗДАНИЕ НА ТЕАТАРСКИОТ ФЕСТИВАЛ СКУПИ

СЕДУМ ПРЕТСТАВИ НА ЈУБИЛЕЈНИОТ 20. ФЕСТИВАЛ НА АНТИЧКА ДРАМА СТОБИ

ПРЕТСТАВИ ОД ПЕТ ЗЕМЈИ НА 17. ТЕАТАРСКИ ФЕСТИВАЛ СКУПИ ВО СКОПЈЕ

ГРЧКА ТАНЦОВА КОМПАНИЈА И ПРЕТСТАВА НА БАЛАБАНОВА И ОЛА ВЕЧЕРВА НА ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ

МОТ ГОДИНАВА ВО ДВА БЛОКА, МЕЃУ 26-ТЕ ПРЕТСТАВИ И ТРИТЕ ВЕРЗИИ НА „МОЈОТ МАЖ“ НА БУЖАРОВСКА

ОД ФАТИМЕ ДО АФИФЕ И БАБА ОЛЕ, САБИНА АЈРУЛА-ТОЗИЈА БЕШЕ РЕТКА ЅВЕЗДА ВО МАКЕДОНСКАТА КУЛТУРА

МНТ ПОЧНА СО ПРОБИ ЗА ДУОДРАМА СО РИСТАНОВСКИ И АНГЕЛОВСКА И ЗА МОНОДРАМА НА МИКИЌ