ЦЕЛА ЈУЖНА КОРЕЈА ЗАПИРА НА 18 НОЕМВРИ КОГА СРЕДНОШКОЛЦИТЕ ГО ПОЛАГААТ ПРИЕМНИОТ ИСПИТ ОД КОЈ ИМ ЗАВИСАТ И ШАНСИТЕ ЗА БРАК