„Приказна од западната страна“

Таг
4Вести

ПРВИОТ МЈУЗИКЛ НА СПИЛБЕРГ „ПРИКАЗНА ОД ЗАПАДНАТА СТРАНА“ ОД ДЕНЕСКА ИГРА ВО СКОПЈЕ

СПИЛБЕРГ ГО СНИМИ РИМЕЈКОТ НА „ПРИКАЗНА ОД ЗАПАДНАТА СТРАНА“, ПРЕМИЕРАТА Е ДОГОДИНА

СПИЛБЕРГ МЕЃУ 30.000 КАНДИДАТКИ ОДБРА 17-ГОДИШНИЧКА ЗА ГЛАВНА ЅВЕЗДА ВО „ПРИКАЗНА ОД ЗАПАДНАТА СТРАНА“

РИТА МОРЕНО ПО 60 ГОДИНИ СЕ ВРАЌА ВО „ПРИКАЗНА ОД ЗАПАДНАТА СТРАНА“