природа

Таг
8Вести

НОРВЕЖАНИТЕ ОД МАЛИ НОЗЕ УЧАТ ДА ЈА САКААТ ПРИРОДАТА, А ДА СЕ БИДЕ НАДВОР Е НАЧИН НА ЖИВОТ

ИНСПИРИРАН ОД ЛЕТОТ ВО ВСЕЛЕНАТА, БЕЗОС ЌЕ ДОНИРА ДВЕ МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ЗА ОБНОВА НА ПРИРОДАТА

ШВЕДСКА Е ЗЕМЈА НА ШУМИ И ДИВИНА КАДЕ СЛОБОДАТА ДА СЕ УЖИВА ВО ПРИРОДАТА Е ВГРАДЕНА ВО УСТАВОТ

ЖИВЕЈТЕ КАКО САКАТЕ, НО ШТЕДЕТЕ, ИМ ПОРАЧА ДЕЈВИД АТЕНБОРО НА ДЕЦАТА КАКО ДА ЈА СПАСАТ ПЛАНЕТАТА

„ДИОР“ ПОСАДИ ШУМА НА СВОЈАТА РЕВИЈА НА ПАРИСКАТА МОДНА НЕДЕЛА