НЕ ИМ ОВОЗМОЖУВАМЕ СЀ НА ДЕЦАТА, КАЖА МАРК ЗАКЕРБЕРГ ОТКАКО ПРВПАТ ПУШТИ КАМЕРИ ВО СВОЈОТ ДОМ