пристапни преговори

Таг
3Вести

ПО 17 ГОДИНИ ЧЕКАЊЕ, МАКЕДОНИЈА ГИ ОТВОРИ ПРИСТАПНИТЕ ПРЕГОВОРИ СО ЕУ

БРИСЕЛ Ѝ ОДОБРИ НА МАКЕДОНИЈА ДА ГИ ПОЧНЕ ПРИСТАПНИТЕ ПРЕГОВОРИ СО ЕВРОПСКА УНИЈА

ЕВРОПСКАТА УНИЈА ЈА ИЗВИСИ МАКЕДОНИЈА ЗА ДАТУМОТ, СЛЕДНА ШАНСА ВО МАЈ