признание

Таг
4Вести

ВЕЛЕШКИОТ ЦРВЕН КРСТ ДОДЕЛИ ПРИЗНАНИЈА ЗА ВОЛОНТЕРСТВО, ЛЕКАРИТЕ ФИЛИП ТОДОРОВСКИ И ВЛАДО ХАЏИ НАУМОВ НАГРАДЕНИ ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО

УНЕСКО ГИ ИЗБРА ДЕСЕТТЕ ПАМЕТНИ ГРАДОВИ ЗА 2020

ЛОНДОНСКИ КАМДЕН ЌЕ ДОБИЕ МУЗИЧКА ПАТЕКА НА СЛАВНИТЕ

„СЛАВИМЕ ВЛЕЗ ВО ЛИГА НА ШАМПИОНИ“ – ЗАБАВА ВО МКЦ ЗА ГОЛЕМОТО ПРИЗНАНИЕ ЗА СИНЕДЕЈС