Продиџи

Таг
5Вести

„ПРОДИЏИ“ ЌЕ НАСТАПИ НА ЕГЗИТ НА СВОЕТО ВРАЌАЊЕ НА ФЕСТИВАЛСКАТА СЦЕНА

ФАНОВИ ОД ЦЕЛ СВЕТ СЕ ЖУРКАА НА ПОГРЕБОТ НА КИТ ФЛИНТ ОД „ПРОДИЏИ“

КИТ ФЛИНТ СЕ ОБЕСИЛ, УТВРДИ ИСТРАГАТА, „ПРОДИЏИ“ ГИ ОТКАЖА СИТЕ НАСТАПИ

КИТ ФЛИНТ – ФРОНТМЕН НА „ПРОДИЏИ“ КОЈ ГИ ПЛАШЕШЕ ГЛЕДАЧИТЕ НА БИ-БИ-СИ И ЕМ-ТИ-ВИ