проекти

Таг
2Вести

ШЕСТ ШКОЛИ И ФАКУЛТЕТИ ДОБИЈА 2,72 МИЛИОНИ ЕВРА ОД РЕГИОНАЛНИОТ ФОНД ЗА ПРЕДИЗВИЦИ

НАЦИОНАЛНАТА ГАЛЕРИЈА НАЈАВИ ТРИ ИЗЛОЖБИ ДО КРАЈОТ НА 2020 И ДВА КОНКУРСА ЗА МАКЕДОНСКИТЕ УМЕТНИЦИ