проекции на отворено

Таг
2Вести

11. ФИЛОЗОФСКИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ ОД ДЕНЕСКА ДО 3 ЈУНИ НА ОТВОРЕНО ВО КИНОТЕКАТА

„ПЕТРУНИЈА“ И „ЏГАН“ ДЕНЕСКА И УТРЕ СО ПРОЕКЦИЈА ВО ГРАДСКИ ПАРК