проекција

Таг
7Вести

СО ФИЛМОТ „СО ПОЛНО РАБОТНО ВРЕМЕ“ СТАРТУВА МЕСЕЦОТ НА ФРАНКОФОНИЈАТА

ГАЛА ФРАНЦУСКА ВЕЧЕР ВО КИНО МИЛЕНИУМ СО ПРОЕКЦИЈА НА НАГРАДУВАНИОТ ФИЛМ „ИЗГУБЕНИ ИЛУЗИИ“

МКЦ ОРГАНИЗИРА КИНО НА ТРЕВА

КОГА КИНАТА СЕ ЗАТВОРЕНИ, БЕРЛИНЦИТЕ ГЛЕДААТ ФИЛМОВИ НА ФАСАДИТЕ ОД ЗГРАДИ

СОВРЕМЕНИ МЕКСИКАНСКИ ФИЛМОВИ ОД ДЕНЕСКА ВО КИНОТЕКА

ДОКУМЕНТАРЕЦОТ „ХОТЕЛ ЈУГОСЛАВИЈА“ ВЕЧЕРВА ВО СКОПЈЕ, СТРУГА И НЕГОТИНО

ПРОЕКЦИЈА НА „ПРАШИНА“ НА МАНЧЕВСКИ ВО ЧЕСТ НА САЛАЕТИН БИЛАЛ