ФОТОГРАФ СИ ГО ВРАТИ ИЗГУБЕНИОТ АПАРАТ СО КАМПАЊА НА ФЕЈСБУК ЕДНА ГОДИНА ОТКАКО МУ ПАДНА ВО РЕКА