професор

Таг
5Вести

ПО 15 ГОДИНИ СВИРАМ КОНТРАБАС ЗА ЌЕРКИТЕ, ВНУЦИТЕ И ЗА СТУДЕНТИТЕ, СЕ РАСПЛАКА ПРОФЕСОРОТ ВЕЛКО ТОДЕВСКИ НА ПРОМОЦИЈАТА НА КНИГАТА ЗА НЕГО

МИ СЕ НАСОЛЗИЈА ОЧИТЕ КОГА ВИДОВ ДЕКА ДЕЦАТА СО ДИЈАБЕТЕС ЧЕКААТ СЕНЗОРИ, ПА РЕШИВ ДА НАПРАВАМ КОНЦЕРТ ЗА НИВ, КАЖА МУЗИЧАРОТ ЕРХАН ШУКРИ

ПРОФЕСОРОТ ВАСИЛКОВСКИ ОД БОСТОНСКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ДОНИРАШЕ ВРЕДНИ КНИГИ НА ВЕЛЕШКАТА БИБЛИОТЕКА

ПРОФЕСОРОТ ОД ГАНА КОЈ СТАНА ИНТЕРНЕТ СЕНЗАЦИЈА ДОБИ КОМПЈУТЕРИ И ОТИДЕ НА ОБУКА ВО СИНГАПУР

„МАЈКРОСОФТ“ ЌЕ МУ ОБЕЗБЕДИ КОМПЈУТЕР НА ПРОФЕСОРОТ ОД ГАНА КОЈ СТАНА ИНТЕРНЕТ СЕНЗАЦИЈА