професорка

Таг
2Вести

ПЕЕВМЕ ЗА ЉУБОВТА КАКО ИНТИМНА И УНИВЕРЗАЛНА ПОРАКА, ВЕЛИ ВЕРА МИЛОШЕВСКА-ЈОСИФОВСКА ОД „ЉУБОЈНА“ ЗА ДЕБИТО НА МАКФЕСТ

ЏИЛ БАЈДЕН СЕ ВРАТИ ВО УЧИЛНИЦА КАКО ПРВАТА ПРВА ДАМА НА САД СО РЕДОВНА РАБОТА НАДВОР ОД БЕЛАТА КУЌА