АКО СТЕ АЛЕРГИЧНИ НА ПОЛЕН, ВЕЖБАЈТЕ НА ОТВОРЕНО РАНО НАУТРО ИЛИ ПРЕД ДА СЕ СТЕМНИ И ЗЕМАЈТЕ ТЕРАПИЈА 20 МИНУТИ ПРЕД ВЕЖБАЊЕ