промоции

Таг
2Вести

ЛИТЕРАТУРАТА ВО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЈА ЌЕ БИДЕ ТЕМА НА ШЕСТИОТ ФЕСТИВАЛ „КНИЖЕВНИ ЅВЕЗДИ“ ВО СКОПЈЕ

ПОПУСТИ ДО 70 ОТСТО НА ЈУБИЛЕЈНИОТ 30. САЕМ НА КНИГА