протести

Таг
2Вести

ГРЕТА Е ПОСРЕЌНА ЛИЧНОСТ ОТКАКО ПОЧНА СО КЛИМАТСКИОТ АКТИВИЗАМ, ВЕЛИ НЕЈЗИНИОТ ТАТКО СВАНТЕ ТУНБЕРГ

„ДИОР“ ПОМЕСТИ РЕВИЈА ПОРАДИ НОВИТЕ ПРОТЕСТИ НА „ЖОЛТИТЕ ЕЛЕЦИ“