„Прстените на моќта“

Таг
2Вести

ОБЈАВЕН ПРВ ТРЕЈЛЕР ЗА НОВАТА СЕРИЈА „ГОСПОДАР НА ПРСТЕНИТЕ“

СЕРИЈАТА „ГОСПОДАР НА ПРСТЕНИТЕ“ ДОБИ НАСЛОВ, ДЕЈСТВОТО УШТЕ СЕ ДРЖИ ВО ТАЈНОСТ