прва песна

Таг
2Вести

МОЈАТА ПРВА ПЕСНА Е УРБАНА ПРИКАЗНА ЗА ТИНЕЈЏЕРСКАТА ЉУБОВ, ВЕЛИ АЊА МИЦЕВСКА ОД БИТОЛА

АРИЈАНА ГРАНДЕ ЈА ОБЈАВИ ПРВАТА ПЕСНА ПО ТЕРОРИСТИЧКИОТ НАПАД НА НЕЈЗИНИОТ КОНЦЕРТ