Прва помош

Таг
2Вести

НЕ ПАНИЧЕТЕ КОГА ЌЕ ВИДИТЕ ДЕКА НЕКОМУ МУ Е ПОТРЕБНА ПОМОШ, ОБИДЕТЕ СЕ ДА МУ ПОМОГНЕТЕ, ВЕЛАТ ДЕЦАТА ХЕРОИ КОИ СПАСИЈА ЖИВОТ