КОРОНАВИРУСОТ ГО ПАРАЛИЗИРАШЕ СПОРТОТ – СЕ ПРЕКИНУВААТ ПРВЕНСТВА, РЕАЛ МАДРИД И ЈУВЕНТУС ВО КАРАНТИН