ПСЖ

Таг
3Вести

МЕСИ ДЕБИТИРАШЕ ЗА ПСЖ, КАРТИТЕ ЗА МЕЧОТ СЕ ПРЕПРОДАВАЛЕ ЗА 6.000 ЕВРА

ПСЖ ГО СМЕСТИ МЕСИ ВО ХОТЕЛ СО ПЕТ ЅВЕЗДИ ВО СРЦЕТО НА ПАРИЗ, ЗА НОЌЕВАЊЕ ПЛАЌА 20.000 ЕВРА

ПСЖ СО МЕСИ ГО КОМПЛЕТИРА НАЈМОЌНОТО НАПАЃАЧКО ТРИО ВО СВЕТОТ НА ФУДБАЛОТ