Пуси рајот

Таг
3Вести

„ПУСИ РАЈОТ“ ЈА ОБЈАВИ „ПЕСНА ЗА ДОБАР ПОЛИЦАЕЦ“ ПО УПАДОТ НА ФИНАЛЕТО НА МУНДИЈАЛОТ

Д ФЕСТИВАЛ И ОВАА ГОДИНА Е МНОГУ ПОВЕЌЕ ОД МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛ

ОСНОВАЧКАТА НА „ПУСИ РАЈОТ“ МАРИЈА АЉОХИНА ГОСТУВА НА Д ФЕСТИВАЛ ВО ДОЈРАН