ИСКЛУЧЕН ТЕЛЕФОН ЗА ВРЕМЕ НА РУЧЕК И ДРЕМКА ОД 15 МИНУТИ – ГЕРМАНСКИ СОВЕТИ ЗА РАБОТА ОД ДОМА