работилница

Таг
7Вести

КУЛТНИОТ АМЕРИКАНСКИ ФИЛМАЏИЈА ЏОН ЏОСТ ЌЕ ВОДИ ФИЛМСКА РАБОТИЛНИЦА ВО СКОПЈЕ

СТУДЕНТИ ОД ПЕТ ДРЖАВИ УЧЕСТВУВААТ НА РАБОТИЛНИЦАТА ЗА КОНЗЕРВАЦИЈА НА ЛОКАЛИТЕТОТ СТОБИ

УМЕТНИЦИТЕ ДАН И ЛИА ПЕРЖОВСКИ СО ПРЕДАВАЊЕ И РАБОТИЛНИЦА ВО МСУ

НА РАБОТИЛНИЦАТА ВО КУЌАТА НА КАСАПОВИ ВО ВЕЛЕС СЕ СОЗДАВААТ СКУЛПТУРИ ОД МЕТАЛ

ВЕЛЕШКАТА ЛИКОВНА РАБОТИЛНИЦА ЗА ДЕЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТ ПРЕРАСНА ВО МЕЃУНАРОДНА

ПРЕКУ ЏЕЗ МУЗИКА И ФОРУМ ТЕАТАР МЛАДИ ОД БИТОЛА ЌЕ ПРОГОВОРАТ ЗА СВОИТЕ ПРОБЛЕМИ

ПЛОШТАД СЛОБОДА ОРГАНИЗИРА ТУРА ЗА ДЕЦА НИЗ ПРИМЕРИТЕ НА МОДЕРНАТА АРХИТЕКТУРА ВО СКОПЈЕ