работна недела

Таг
2Вести

ТЕСТИРАЊЕТО НА ЧЕТИРИДНЕВНА РАБОТНА НЕДЕЛА НА ИСЛАНД ДАЛО ИЗВОНРЕДНИ РЕЗУЛТАТИ

ШПАНИЈА ПЛАНИРА ДА СТАНЕ ЕДНА ОД ПРВИТЕ ЗЕМЈИ КОЈА ЌЕ ТЕСТИРА ЧЕТИРИДНЕВНА РАБОТНА НЕДЕЛА