работници

Таг
3Вести

ШПАНИЈА ПЛАНИРА ДА СТАНЕ ЕДНА ОД ПРВИТЕ ЗЕМЈИ КОЈА ЌЕ ТЕСТИРА ЧЕТИРИДНЕВНА РАБОТНА НЕДЕЛА

И ПОКРАЈ БРЕГЗИТ, ЛОНДОН ОСТАНУВА НАЈПОСАКУВАН ГРАД ЗА СТРАНСКИ РАБОТНИЦИ