Раде Врчаковски- Врчак

Таг
2Вести

ВО ЈУЛИ КОНЦЕРТ СО „ДНК“ ВО ОХРИД, А ОД ЕСЕН ЌЕ ИМА НОВИ ПЕСНИ, ВЕЛИ РАПЕРОТ ВРЧАК

ЕДВАЈ ИЗДРЖАВ ДО КРАЈ НА „ЗЛАТНА БУБА МАРА“, ЧЕКАВ 5 ЧАСА, НО СРЕЌЕН СУМ ЗА НАГРАДАТА, ВЕЛИ РАПЕРОТ ВРЧАК