рагби

Таг
2Вести

НОВОЗЕЛАНЃАНИТЕ НАГРНАА НА РАГБИ ПО УКИНУВАЊЕТО НА РЕСТРИКЦИИТЕ – 43.000 ГЛЕДАЧИ ВО ОКЛЕНД

РАГБИ ТИМ КОЈ ЗАМИНАЛ ДА ИГРА НАТПРЕВАР ПРЕД 104 ДЕНА СЀ УШТЕ НЕ Е ВРАТЕН ДОМА