Рајан Куглер

Таг
2Вести

РАЈАН КУГЛЕР ЌЕ ГО ПИШУВА И РЕЖИРА „БЛЕК ПАНТЕР 2“

ПРОДОЛЖЕНИЕТО НА „ЦРНИОТ ПАНТЕР“ ЌЕ БИДЕ ЗА ЖЕНИТЕ НА ВАКАНДА, НАЈАВИ РЕЖИСЕРОТ КУГЛЕР