ракија

Таг
3Вести

СРПСКА ШЉИВОВИЦА СТАНА ДЕЛ ОД СВЕТСКОТО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО НА УНЕСКО

СРБИЈА ЈА НОМИНИРАШЕ СВОЈАТА СЛИВОВА РАКИЈА ЗА ЛИСТАТА НА УНЕСКО

ЕВРОПСКИТЕ ЛИДЕРИ ЌЕ ПИЈАТ ВРВНИ ВИНА НА „ТИКВЕШ“ И „ДОМЕН ЛЕПОВО“ НА САМИТОТ ВО СОФИЈА