Рамбо 5

Таг
3Вести

МЈУЗИКЛОТ „МАЧКИ“ И „РАМБО 5“ СО НАЈМНОГУ НОМИНАЦИИ ЗА ЗЛАТНА МАЛИНА

СО ШВАРЦЕНЕГЕР ТРЕБА ДА ОТВОРИМЕ ШКОЛА ЗА ГОВОР ВО ХОЛИВУД, РЕЧЕ СТАЛОНЕ ВО КАН